FrigMag.ro

Despre

Despre FrigMag.ro

Conceptul FrigMag.ro

FrigMag.ro a fost conceput avand clientul si nevoile sale in minte.

De aceea, FrigMag.ro a fost creat pentru a aduce echipamentele frigorifice comerciale si industriale mai aproape de client si nevoile sale, la doar cateva clickuri distanta.

Avem o gama foarte variata de echipamente frigorifice, incluzand camere frigorifice de refrigerare sau congelare, depozite frigorifice, tunele de congelare rapida, agregate frigorifice pentru orice tip de aplicatie, compresoare frigorifice, condensatoare, suflante si tot ce este necesar pentru buna exercitare a tehnicii frigului.

Pentru noi, orice este posibil cand vine vorba de tehnica frigului!

Dispunem de echipamente frigorifice pentru orice fel de aplicatie frigorifica, indiferent de tipul acesteia (refrigerare,congelare,blast chiller,congelare rapida), sau dimensiunile acesteia.

Pentru eficientizarea procesului de cumparare al clientului, am conceput Calculatorul FrigMag, care te ajuta, prin simpla introducere a dimensiunilor aplicatiei frigorifice(lungime, latime si inaltime, in milimetri!), sau a volumului acesteia, sa gasesti echipamentele frigorifice de care ai nevoie!

In cazul in care nu gasiti pe site-ul nostru echipamentele frigorifice de care aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati, pentru ca la noi, Orice este posibil cand vine vorba de tehnica frigului!

Contacteaza-ne acum!

In momentul in care ne contactati, vom avea nevoie de cateva detalii din partea dumneavoastra asupra tipului de aplicatie, marimea acesteia, alte specificatii cum ar fi, spre exemplu, daca incinta frigorifica este la interior sau la exterior, dimensiunile(lungime, latime, inaltime), volum, ce anume se depoziteaza la interior, etc, iar in cel mai scurt timp, va vom configura cel mai eficient sistem frigorific, la cel mai bun raport calitate-pret si va vom intocmi o oferta de nerefuzat!

Profesionalism si dedicare in efectuarea lucrarilor.

Dispunem de personal profesional, foarte bine pregatit in configurarea, construirea, distribuirea, amplasarea si montajul efectiv al sistemelor frigorifice, avand intotdeauna in minte clientul si nevoile sale.

Consideram ca fiecare lucrare este unica si intotdeauna punem un accent foarte mare pe detalii. De aceea, ne place sa spunem ca facem o arta prin procesul de finisare al lucrarilor, si nu o spunem doar noi, ci si clientii nostri, detinatori de: restaurante, cofetarii, depozite de legume si fructe, ciupercarii, fabrici(zona industriala), centre si depozite de logistica, iar lista poate continua.

Efectuam lucrari in toata tara, dispunem de mijloace de transport auto pentru angajati si echipamentele care trebuie sa ajunga la dumneavoastra. Transportul si montajul echipamentelor frigorifice se face contra cost.

Punem un pret foarte mare pe manevrarea cu mare atentie a produselor, incat acestea sa ajunga intotdeauna in cea mai buna stare la dumneavoastra.