Telefon : +4 (0742) 500 108
FrigMag.ro

Camera Frigorifica 8 metri cubi - Refrigerare

Camera Frigorifica 8 metri cubi - Refrigerare

Comanda acum!

Pret / Unitate

14.650,00 RON

In Stoc

Nu stii ce produse sa alegi?

Calculatorul FrigMag

Camere Frigorifice

1. Descriere Camera Frigorifica

Camera frigorifica de refrigerare de 8 metri cubi este ca un frigider de dimensiuni mari (2x2x2 metri = 8 metri cubi la exterior) si poate cobori pana la temperatura de 0*C.

In aceasta camera pot fi introduse rafturi metalice pentru buna organizare a produselor ce vor fi stocate. Agregatul frigorific (grupul frigorific compresor-condensator) poate fi montat la exterior.

Camera frigorifica de refrigerare 8 metri cubi este dotata cu usa termoizolata, tablou de automatizare si instalatie frigorifica completa.

In camera frigorifica se pot depozita orice tip de produse ce necesita refrigerare: flori, carne, legume, fructe, bauturi, etc.

Camera frigorifica este dotata cu agregat frigorific de minimum 1000W pentru refrigerare (-10*C), suflanta frigorifica si tablou de automatizare cu functie de dezghet automat, cu temperatura reglabila pana la 0*C.

Dotarile camerei frigorifice standard:

- Agregat frigorific de refrigerare de minimum 1000W / -10*C
- Suflanta frigorifica de minimum 1300W SC2
- Tablou de automatizare

Peretii si plafonul camerei frigorifice sunt din panou termoizolant tip sandwich din polistiren de dubla densitate sau din poliuretan.

Panoul este de minimum 10 centimetri grosime, iar pretul unui metru patrat de panou de 10 centimetri este de 25 de euro.

La cerere, se poate monta podea termoizolanta antiderapanta (245 RON / mp + TVA)

Panourile termoizolante si profilele pvc folosite pentru a masca imbinarile camerei frigorifice de refrigerare au agrement pentru utilizare in industria alimentara.

Asiguram montajul contra cost pentru camera frigorifica, la pretul de 4850 RON + TVA.

2. Specificatii pentru Camera Frigorifica

Volumul spatiului frigorific de refrigerare este de 8 metri cubi.

Doresti sa cumperi acest produs?

Adauga-l chiar acum in cos, creeaza un cont de utilizator si trimite comanda!

Trimite-ne o cerere de oferta: frigmag2019@gmail.com sau completeaza direct pe site formularul Ofertare Camere Frigorifice pentru a obtine cel mai bun pret!

Suna Acum!
0742 500 108